Generationer i stamtavla och på hundkortet.

För att snabbare få en överblick på vad varje hund har för Barn, Barn-Barn(G2), Barn-Barns-Barn (G3) och Barn-Barn-Barns-Barn (G4) så har vi lagt in små sammanställningar i hundkortet och Stamtavlan, ”Generationer”

På Hundkortet ser du direkt hur mycket  det har avlats på aktuell hund i fyra generatiooner.

I Popup grön så ser du även hur röntgen resultaten är i fyra generationer.

I Popup blå så ser du meriteringsprocenten i fyra generationer.

Som sagt små enkla sammanställningar som tjänar lite knapptryckningar för statistikerna.

Generationer funktionen finns som sagt även på stamtavlan och då även när du tittar på en önskevalp.

Håll till godo!